Selecteer een pagina
FlexxHouse woonconcept

FlexxHouse:

huisje, boompje, feestje!

FlexxHouse is het innovatieve woonconcept met een nieuwe manier van leven waar je samen jezelf kunt zijn. Compact, comfortabel en circulair wonen in een duurzame leefomgeving. Betaalbare designwoningen waar je blij van wordt.

Circulair ontwikkelen én bouwen

Het concept FlexxHouse is een circulaire manier van ontwikkelen en bouwen. In workshops gaan we vanuit vaste basisprincipes samen met u op zoek naar de perfecte invulling voor elke locatie. Vanaf het eerste idee naar ontwerp tot en met vergunningen, bouw en nazorg staat een vast team van professionals met één aanspreekpunt voor u klaar!

Huisje

Huisje…

“… het bedenken van nieuwe woonvormen is mijn passie. Vanuit de FlexxBoxx heb ik het FlexxHouse mogen ontwerpen door me in te leven in de nieuwe vragers op de woningmarkt. Een manier van duurzaam wonen in compacte en comfortabele leefruimtes bereikbaar voor iedereen. Trots ben ik op de ruimtelijke beleving, de bijzondere stedenbouwkundige ensembles en de flexibele woningplattegronden…”

Boompje

Boompje…

“… mensen gaan graag op vakantie in een groene omgeving waar je de natuur nog kunt proeven. Met FlexxHouse gaan we bij elke locatie zoveel mogelijk uit van een parkachtige omgeving met veel aandacht en respect voor de boompjes en de beestjes in hun eigen habitat. Leven en ontmoeten in gemeenschappelijk groen waar de woningen en de mensen te gast zijn…”

Feestje

Feestje!

“… een FlexxHouse is meer dan een woning. Het is een leefruimte op een beperkt oppervlak waar riant wonen, werken en ontspannen naadloos in elkaar over lopen. Een heerlijke plek waar je kunt genieten, samen jezelf kunt zijn en waarmee je je verbonden voelt. Thuis het echte vakantiegevoel krijgen betekent dat wonen weer leven wordt… en leven een feestje!

“… voor mij is een project pas geslaagd als we samen een nieuwe leefomgeving creëren waar iedereen trots op is en we mensen een huis kunnen bieden waar ze zich thuis voelen…” 

Paul Sanders, Brabants Wonen – bedenker concept FlexxHouse

De voordelen op een rij

R

Permanente woningen die voldoen aan het Bouwbesluit

R

Vrij indeelbare woningplattegronden rondom FlexxBoxx

R

Diversiteit in hoogwaardige beeld/kwaliteit

R

Ontmoeten en delen: samen jezelf zijn

R

Compact, comfortabel en duurzaam

R

Betaalbaar en bereikbaar voor aandachtsgroepen van beleid

R

Verrassende stedenbouwkundige ensembles te gast in het groen

R

Prefab, hybride of traditioneel

R

Productie en assemblage in de eigen FlexxHouse Factory

Met FlexxHouse bent u baas in eigen huis!

De bij & de honingraat als inspiratie voor het FlexxHouse concept

“… de natuur streeft er altijd naar om zo efficiënt mogelijk met energie, materiaal en ruimte om te gaan. Een bij maakt multifunctionele cellen en zorgt dat er geen ruimte verloren gaat… “

Woningtypes

FlexxHouse heeft een groot pallet aan woningtypes van grondgebonden tot gestapeld. Vanuit vaste basismodules worden eigenzinnige woningen gecomponeerd met een eigentijds karakter. Leefruimtes waar je samen jezelf kunt zijn.

FlexxHouse minimax
FlexxHouse het hof
FlexxHouse de rits
FlexxHouse hogerhuis

Productie in eigen handen met de FlexxHouse factory!

De woningen worden geproduceerd en gemonteerd in onze eigen FlexxHouse Factory. Prefab, hybride of desgewenst traditioneel. Daar waar nodig kiezen wij voor onze hoogwaardige afwerking op de bouwplaats. Zo zijn we niet afhankelijk van anderen en de torenhoge prijzen waar je op de markt van de spaarzame prefabbouwers mee wordt geconfronteerd. Nazorg in de vorm van service, onderhoud en beheer is voor ons een vanzelfsprekendheid om u te kunnen ontzorgen.

FlexxHouse factory

Woningplattegronden

Alle woningplattegronden gaan uit van vrij indeelbare leefruimtes rondom de FlexxBoxx als kloppend hart van de leefruimte. De compacte woningen hebben een ruimtelijke beleving vanwege de doorzichten en mogelijkheden voor vide’s en verhoogde woonkamers. FlexxHouse maakt van een huis een thuis!

Lookbook: The PREFABulous way of life!

Om je mee te nemen in ons verhaal hebben we ter inspiratie een lookbook gecomponeerd waarbij we van appartementen, tot rijenwoningen en bijzondere woonvormen laten zien tot welke aantrekkelijke woonmilieu’s dit kan leiden. Woonmilieu’s waar jullie klanten zich thuis voelen en samen zichzelf kunnen zijn. Laten we in onze zoektocht naar de ideale woning eens samen door ons lookbook wandelen om te kijken op welk woningtype jullie verliefd worden.

FlexxHouse Lookbook