Selecteer een pagina
FlexxHouse woningtype

Contact

Wilt u een verrassend inkijkje in de wereld van FlexxHouse? Maak een afspraak om samen het lookbook te beleven en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Inspiratie opdoen voor het oplossen van de uitdagingen waar u voor staat. Wij drinken graag een kopje koffie met u!  

FlexxHouse locatie

Ons post- en bezoekadres is Heiberg 18a in Veldhoven.

FlexxHouse contact

Telefonisch zijn we bereikbaar via +31(0)40 230 96 30

FlexxHouse email

Voor overige vragen verwijzen we u graag naar welkom@flexxhouse.nl

Lees hier meer informatie over

FlexxHouse woonconcept

De oplossing

De woningmarkt is onvoorspelbaar en constant aan wijzigingen onderhevig. Door de flexibiliteit in woningtypes, plattegronden en bouwmethodes kunnen we inspelen op de vraag van vandaag met waarborgen voor morgen. Met FlexxHouse zijn wij en u van alle markten thuis.

FlexxHouse concept

Het concept

FlexxHouse is het innovatieve woonconcept met een nieuwe manier van leven waar je samen jezelf kunt zijn. Compact, comfortabel en circulair wonen in een duurzame leefomgeving. Betaalbare designwoningen waar je blij van wordt.

FlexxHouse lookbook

FlexxHouse lookbook

Het lookbook is een inspiratieboek waarin de eigenzinnige en eigentijdse woningtypes van FlexxHouse op fraaie wijze zijn geportretteerd. Graag willen wij aan de hand van dit schitterende prentenboek u meenemen in de wereld van FlexxHouse.