Selecteer een pagina

Een sneak preview van het lookbook!

Het spectaculaire lookbook geeft een verhelderende inkijk in de wereld van FlexxHouse. Graag maken wij met u een afspraak om te onderzoeken welk van de 15 woningtypes de basis kan zijn voor uw nieuwe project waar je samen jezelf kunt zijn. Afspraakje lookbook? Goed bekeken!    

FlexxHouse Lookbook

Je bekijkt het in het lookbook:

FlexxHouse woningtype vlinder

Woningtypes

FlexxHouse heeft een groot pallet aan woningtypes van grondgebonden tot gestapeld. Vanuit vaste basismodules worden eigenzinnige woningen gecomponeerd met een eigentijds karakter. Leefruimtes waar je samen jezelf kunt zijn.

FlexxHouse woningtype

Woningplattegronden

Alle woningplattegronden gaan uit van vrij indeelbare leefruimtes rondom de FlexxBoxx als kloppend hart van de leefruimte. De compacte woningen hebben een ruimtelijke beleving vanwege de doorzichten en mogelijkheden voor vide’s en verhoogde woonkamers. FlexxHouse maakt van een huis een thuis!

FlexxHouse factory

Luister naar de locatie

De locatie is voor ons altijd het vertrekpunt voor het thema en de ontwikkeling van uw bouwplan. Het concept FlexxHouse voegt zich naadloos naar zowel een stedelijke als een dorpse omgeving. Met leefruimtes die te gast zijn in hun natuurlijke, sociale en maatschappelijke context.

FlexxHouse: van fabriek naar demontabele droomwoning op locatie!

De makers van FlexxHouse

Brabants Wonen

In samenwerking met:
KOVOS architecten, Bouwbedrijf Th. Van Kasteren, Timmerfabriek Frank van Roij & Vastgoedhuys De Koraal